Taller de narrativa a Sant Miquel des Reis

wreyes1El passat 17 de novembre els alumnes del primer i segon curs del cicle formatiu d’Electricitat-Electrònica visitaren el monestir de Sant Miguel dels Reis, amb motiu del quart centenari de la mort de l’autor del Quixot, Miguel de Cervantes Saavedra (Alcalá de Henares, 29 de setembre de 1547-Madrid, 22 d’abril de 1616).

wreyes2Ja a l’interior del claustre del convent, escoltaren unes paraules de boca del mateix Quixot, personatge caracteritzat per part d’un actor vestit de l’època. Allà ens va explicar com transcorria la història d’alguns dels passatges de l’obra cervantina i també de la vida del seu autor.

Seguidament ens vam trobar amb l’instructor del taller de narrativa, activitat que va consistir a escriure una història a partir d’uns gravats d’aquesta obra universal de l’espanyol. Al llarg de la jornada van fer acte de presència la imaginació i l’enginy d’alumnes i professors.

Per últim, vam visitar les instal·lacions del monestir passant per quasi totes les seues estances. Cal dir que tota la visita va ser guiada i amenitzada per part de l’actor esmentat, qui va fer gala d’una gran simpatia i cordialitat.

Moisés Martínez Marco

Primer curs del CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas