Pactem Nord impulsa sis aules Aules de suport informàtic per a l’ocupació

pactemmmm1El Consorci Pactem Nord ha ficat en funcionament sis aules a l’Horta Nord on les persones interessades poden gestionar a l’instant qualsevol tràmit relacionat amb l’ocupació i les noves tecnologies. En aquests espais, anomenats Aules de suport informàtic per a l’ocupació, es troben de forma permanent professionals de Pactem Nord que ajuden els usuaris/es dels ordinadors sobre qualsevol dubte relacionat amb l’ocupació i el món 2.0.

Les aules, d’ús gratuït i obertes a tota la ciutadania de l’Horta Nord, se situen estratègicamentper a donar la major cobertura possible des de aquests ajuntaments: Albalat dels Sorells, El Puig de Santa Maria, Montcada, Alboraia, Puçol i Tavernes Blanques. Totes estan equipades amb diferents equips informàtics i connexió a internet on les persones poden realitzar qualsevol tràmit respecte a l’ocupació.

En aquest sentit, entre els serveis que s’ofereixen en aquestes aules es troben els de recerca d’ocupació a través d’aplicacions mòbils, obtenció de la vida laboral per diferents mètodes, utilització del DNI o altres certificats per a gestions en línia amb serveis públics d’ocupació, enviament de curriculum a través de telèfons mòbils, alta en portals d’ocupació, actualització del perfil personal en el SERVEF o com elaborar un videocurriculum.

Per a la seua utilització cal registrar-se prèviament en qualsevol agència d’ocupació local de l’Horta Nord o en les pròpies aules, la ubicació de les quals es descriu en la pàgina web de Pactem Nord, www.consorci.info.

Així mateix, a més de prestar ajuda a aquelles persones que necessiten saber més sobre l’ocupació i les noves tecnologies, en les mateixes aules s’oferiran diversos tallers monogràfics d’un matí sobre qüestions clau en aquest àmbit: introducció a la informàtica, curriculum i correu electrònic per a la cerca d’ocupació, gestions en línia per a l’ocupació, estratègies innovadores per a presentar una candidatura i trobar feina en internet i les xarxes socials.

Per a inscriure’s en aquests cursos temàtics s’ha d’emplenar un formulari disponible en la pàgina web de Pactem Nord o registrar-se en les mateixes aules de suport. Tots els tallers es repetiran en cadascuna de les sis sales d’ordinadors adscrites al projecte i en qualsevol municipi de l’Horta Nord que ho sol·licite i que dispose d’una demanda de població usuària.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas