Moncada presenta a la ciutadania el procés de Participació Ciutadana

wparticipaMoncada, 4 de març de 2017.- El saló de plenaris de Moncada va acollir ahir, dijous 2 de març del 2017, la presentació pública de l’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament. A l’esdeveniment es va convocar a totes les entitats que han participat fins ara en el procés de consulta i a la comissió de seguiment de l’entitat. Va estar presidit per l’alcaldessa, Amparo Orts, i el regidor del departament, Manolo García. 

L’acte va començar amb la lectura del poema “La Rosa de Paper”, de Vicent Andrés Estellés, recitat pels veïns Antonio Casaña i Lola Tormo, acompanyats pel so de la guitarra de Miquel Pérez Perelló, mestre del Conservatori de Música Ciutat de Moncada. A continuació va tindre lloc la visualització d’un vídeo introductori i tot seguit l’alcaldessa va obrir el torn de les intervencions amb l’explicació dels objectius que es volen assolir amb la posada en marxa del procés de participació ciutadana i l’agraïment a les persones i entitats que ja han realitzat aportacions per a millorar el municipi.

Manolo García va ser l’encarregat de donar a conéixer l’espai web moncadaparticipa.es, així com els diferents mecanismes a través dels quals la ciutadania pot traslladar a l’Ajuntament la seua visió sobre el futur de Moncada. Per la seua banda, des de l’empresa encarregada de desenvolupar els tallers participatius amb els diferents col·lectius de la ciutat, es va fer un repàs de les principals demandes de la població recollides fins al moment. L’esdeveniment també va servir per a presentar la nova App d’incidències, de la mà del tècnic municipal Vicent Rodrigo. A través de l’aplicació mòbil els ciutadans i ciutadanes poden traslladar amb immediatesa els desperfectes i aspectes que cal millorar de la via pública. En poc més de dos mesos des que està en funcionament s’han recollit més de 300 propostes.

Per a finalitzar l’assemblea, es donà pas al torn de paraula per a les persones assistents, que valoraren positivament la posada en marxa de la iniciativa i aprofitaren per a traslladar a l’equip de govern algunes de les seues principals inquietuds en matèria de participació. L’acte va concloure amb un concert a càrrec del guitarrista Miquel Pérez Perelló junt amb la soprano moncadense M. Jesús Moreno.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas