Moncada inicia un procés participatiu per decidir sobre el futur de la ciutat

 wparticipacióMoncada ha posat en marxa un procés participatiu per involucrar als diferents sectors de la població en la configuració del model de municipi on es tinga en compte l’opinió de la ciutadania. Es tracta de donar la paraula als veïns i veïnes i que aporten propostes per a millorar la ciutat.

Per a dur-ho a terme, es desenvoluparan una sèrie de tallers amb els diversos col·lectius i associacions de la ciutat. A través de diferents sessions es realitzaran mapatges col·lectius, en els quals se senyalaran les infraestructures de la localitat que requerisquen una actuació més immediata. També serviran per a reflexionar cap a on vol caminar el municipi a llarg termini dins dels paràmetres del desenvolupament sostenible. Una altra de les accions amb les quals es concretarà el projecte serà la creació del Museu de la Memòria Oral, amb del qual es recolliran els testimonis de la gent gran de la ciutat per a recuperar la història de Moncada a través dels nostres avantpassats.

Amb l’objecte d’avaluar el procés participatiu encetat, s’ha creat una Comissió de Seguiment conformada per representants municipals i membres del teixit associatiu. També s’ha habilitat un espai web, www.mocadaparticipa.es, on s’aniran penjant les conclusions obtingudes durant els tallers.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas