La Màgia del feminisme arriba a l’Escola d’Adults

wtallerigualdatA. COMPANY/A.SORIANO

El dia 3 de novembre a l’EPA (Escola Per a Adults) es va celebrar un taller  per impulsar la igualtat entre sexes. L’activitat estava coordinada i dirigida per la tècnica d’igualtat  Trini Moreno, que al llarg de la sessió va proposar als cinquanta alumnes que hi assistiren la reflexió i el debat al respecte dels rols sexuals entre altres coses.

A l’acte també van assistir els regidors de Serveis Socials, Manolo Garcia i Feli Buendia, així com la directora de l’EPA junt a la resta dels docents.

«La màgia del feminisme» és un taller molt dinàmic i ple de recursos audiovisuals d’actualitat. Això afavorix que l’alumnat puga obrir més fàcilment els ulls per veure amb «ulleres de gènere» moltes de les situacions que ens envolten i siga capaç de fer màgia per a fer visible allò que, fins aleshores, semblava invisible, com són les desigualtats de gènere i els micromasclismes,entre altres coses. A més a més, «s’intenta llevar tota la càrrega negativa que el masclisme ha imposat al terme feminisme, perquè és de justícia social i perquè és necessari per acabar amb tota la violència cap a les dones», va declarar Moreno.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas