Lliurament dels Premis de literatura infantil i juvenil

samboriMoncada, 27 d’abril del 2017.- Moncada celebrarà el pròxim dimecres 3 de maig els Premis de literatura infantil i juvenil, un esdeveniment organitzat per  l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament amb el qual es motiva la creació literària en valencià entre els xiquets i xiquetes de la població.

Més de 200 alumnes de les escoles públiques Vicente Trenco, José M. Oltra i Blasco Ibáñez, de l’IES Tierno Galván i del col·legi Sant Josep, passaran pel Centre Cultural Blasco Ibáñez per a recollir un diploma i un detall per la participació en els premis. A més, l’Ajuntament repartirà entre els centres escolars col·laboradors alguns exemplars de l’edició del llibre recopilatori de tots els treballs presentats en esta edició.

Es tracta d’un certamen literari complementari al Sambori Comarcal, a través del qual l’Ajuntament de Moncada vol reconéixer la tasca creativa de l’alumnat de la ciutat i animar-los a continuar deixant volar la imaginació a través de l’escriptura de relats en valencià.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas