La Mancomunitat del Carraixet organitza unes jornades esportives per la igualtat

Logo Mancomunitat Carraixet opt webLa Mancomunitat del Carraixet, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alfara, organitzarà unes jornades per a fomentar la igualtat entre homes i dones a través de l’esport els pròxims dies 26, 27 i 28 de maig. La iniciativa comptarà amb dones esportistes de primer nivell del món professional del bàsquet, del futbol i la pilota valenciana.

Els actes començaran el divendres 26 amb una Taula Redona, a les 19 hores en el Teatret d’Alfara, dinamitzada per periodistes esportius i professors de la Universitat Cardenal Herrera CEU. Servirà per a tractar la situació actual de l’esport femení, reflexionar sobre els avanços fets, les coses que queden per a aconseguir, així com la valoració de propostes de millora.

Les jornades continuaran el 27 de maig de matí amb competicions amistoses de futbol i bàsquet. Al poliesportiu del Paretó, l’escola del VCF Femení s’enfrontarà als equips dels pobles que formen part de la Mancomunitat del Carraixet. Seran tornejos amistosos per a reivindicar el valor del treball en equip, el joc net i la igualtat. A la pista multi esportiva tindrà lloc un entrenament clínic a càrrec d’Anna Gómez, acompanyada d’altres jugadores del món professional del bàsquet. Es tracta d’una classe enfocada en la tecnificació dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 14 anys. Es disputaran competicions dos per dos i de la modalitat Two Ball, un concurs de tirs a cistella per parelles. Després tindrà lloc el tercer temps, un esmorzar amb tots els xiquets i xiquetes participants perquè compartixquen l’experiència viscuda.

De vesprada, a les 18 hores al Carrer Major d’Alfara, es realitzarà una partida de raspall a càrrec de la selecció femenina, i a les 19.30 hores tornarà el futbol amb un encontre entre el VCF Femení i el Llevant UD Femení de Segona Divisió. Cal recordar que són primer i segon classificats, respectivament, de la Lliga Espanyola en esta categoria.

Per acabar els actes, per al diumenge 28 de maig s’ha preparat una Marxa Saludable que s’iniciarà als Jardins de l’Ajuntament. Al llarg del recorregut hi haurà jocs de confiança, esportius i lúdics. Després de la caminada, es tornarà al punt d’inici i es durà a terme una classe d’activitat física. Les jornades clouran amb un esmorçar per a totes les persones que hi assistisquen.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas