Les comissions municipals seran públiques i gravades

wguacord2El ple municipal de gener va aprovar per unanimitat la proposta presentada pels grups Guanyem i Acord per a què totes les comissions municipals siguen públiques, gravades i difoses per l’ajuntament.

Manolo García en la seua intervenció va agrair el treball del secretari de la corporació, ja que en el seu informe donava la raó a la interpretació que fan els grups Guanyem i Acord en el que la llei valenciana estableix que totes les comissions són públiques i que només és necessari concretar la forma en què es faran.

La proposta de Guanyem i Acord era molt clara en el sentit d’utilitzar la mateixa fórmula de gravació i emissió en directe pel canal municipal, és a dir, el mateix procediment establert per al ple.

Per acord de la junta de portaveus es va afegir la proposta d’incloure el compromís de totes les forces municipals de desenvolupar el Reglament d’Organització Municipal per a aprovar-lo abans de la finalització de la legislatura.

Tant Conejero com García es van felicitar per aconseguir la unanimitat en allò que suposa un gran avanç en la transparència i en la informació municipal a l’Ajuntament de Montcada així com el compromís adquirit per a desenvolupar el ROM.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas