La Unió Musical comença les festes en honor a Santa Cecília

WCECILIA18

CATALÀ.R/GUANTER.M

La Unió Musical de Montcada prepara les festes en honor a la seua patrona Santa Cecília. Donaran començament el proper dissabte 10 de novembre i duraran fins al 25 d’aquest mateix mes.

Una ampla programació ha estat preparada per gaudir de la música durant el mes de novembre. El proper dissabte 10 de novembre, es durà a terme l’acte d’inauguració del curs, a la sala d’assajos del Conservatori de Moncada, que anirà a càrrec de l’equip directiu de l’escola. A més es farà entrega dels instruments als nous alumnes. També es lliuraran els diplomes a l’alumnat amb els millors expedients acadèmics del curs. I per finalitzar, ensemble de guitarres de la UMM actuarà.

El diumenge 11 de novembre, a la sala d’actes, es desenvoluparà el concert de la banda infantil i juvenil. A més, es donarà la benvinguda als nous educands a la banda juvenil. Posteriorment, actuaran els alumnes que van resultar guanyadors del premi que atorga la societat, «José Miguel Sánchez Ruiz».

Per al dimarts 13 de novembre a les 18:30 hores, al local social, s’han preparat titelles, per als més menuts.El següent cap de setmana, el dissabte 17 de novembre, es durà a terme la recollida dels nous educands a la banda titular, un dels actes més representatius d’aquestes festes. A les 18:30 hores, els músics participaran en una cercavila per recollir els músics entrants. Diumenge 18, a les 11:00 hores, un realitzarà una cercavila on es recollirà a la Musa de la Música del 2017, i també a la que serà la Musa de 2018. A les 11:30 hores, tindrà lloc el concert propi d’aquestes festes al centre cultural «Blasco Ibáñez». En aquest concert es donarà la benvinguda oficial dels músics entrants a la banda titular, i també la Musa de 2017, Andrea Martín, rebrà a la que serà la Musa de la Música 2018, Yolanda López. El cap de setmana del 23, 24 i 25 de novembre, arribaran els últims esdeveniments d’aquestes festes. Divendres 23, hi haurà xocolatada per a tots en la societat, a càrrec de la Comissió de Santa Cecília. El dissabte 24 de novembre, el trasllat de la imatge de Santa des de la societat fins al domicili de la Musa 2018, serà el protagonista. Seguidament, al menjador del col·legi Vicente Trenco de Montcada, tots els components de la societat, al costat d’amics i familiars, tindran un sopar de pa i porta. El diumenge 25 de novembre, a les 11:30 hores, com ja és costum, se celebrarà la missa en honor a Santa Cecília, a l’ermita de Santa Bàrbara acompanyats pels anderos de Santa Bàrbara d’aquestes festes. 

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas