L’IES reconegut pel treball en la prevenció de la violència de gènere

25 nov 18DE LA ENCARNACIÓN. A/VILA.A

El dia 20 de novembre van començar els actes que des de l’ajuntament es duran a terme al llarg de tota la setmana amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona.L’acte inaugural va ser presidit per l’alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, i la regidora d’igualtat, Feli Bondia. Després dels seus parlaments es va passar a reconèixer a les entitats i persones que treballen per la prevenció de la violència de gènere. D’una banda les agrupacions de dones: Tyrius, Dones per la Igualtat i el Col·lectiu de dones feministes de Montcada i d’altra, el sector educatiu on va acudir un representant de cadascun dels centres de la població, i entre el quals estava l’IES. Posteriorment, tingué lloc la ponència de Maria Luisa Moltó, Directora de la Càtedra d’Economia Feminista, sota el no “La dependència econòmica com a factor de risc en la violència de gènere”. L’acte va concloure amb la intervenció del Delegat de Govern, Juan Carlos Fulgencio.

 Hui està previst el lliurament de premis del V certamen de narrativa breu per a l’eradicació de la violència de gènere. El dissabte 24 a les 17 hores hi haurà una taula redona al Conservatori Municipal sota el nom “Prevenció de la violència de gènere, una mirada local” i posteriorment es farà una batukada a les 18 hores que eixirà des del Conservatori.

La setmana finalitzarà amb una concentració a la Mediterrània a les 10 hores convocada pel col·lectiu de dones feministes i posteriorment, es traslladaran a València a la manifestació que està convocada a les 12 hores.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas