L’alcalde visita el centre cívic de Masies

wcentremasiesPròximament començaran diverses activitats per a majors impulsades pels serveis socials municipals.

Fa poc mes d’un any, i després d’un llarg període de paralització en les obres, es reprenenels treballs del centre cívic de Masies amb l’empresa municipal Moncada Serveis Urbans.Es tracta d’un projecte que la Diputació de València va subvencionar amb la aportació de quasi 400.000€, i que es va endarrerir perquè l’empresa adjudicatària entrà en fase concursal,

amb la qual cosa el projecte va resultar inacabat i paralitzat durant uns anys. Donada la situació i davant la necessitat de finalitzar un edifici reivindicat pels veïns de Masies “decidimos que, a través de la mercantil M.S.U., se reanudaran las obras con la contratación de personas integradas en la bolsa de empleo municipal” ha explicat el alcalde Juan Jose Medina. Durant més d’un any 4 operaris han portat a terme els treballs en el centre i el diumenge 12 d’abril l’alcalde de Moncada va acompanyar a un grup de veïns a conèixer i recórrer les instal·lacions que en pocs dies podran gaudir.

L’edifici s’ubica prop de l’actual ermita sobre una parcel·la de quasi 700 m2. Ocupa el 37% de la superfície i queda la resta de la parcel·la com a zona verda. El centre cívic s’ha projectat en dues plantes i té una extensió de 350m2. En la planta baixa s’ha habilitat el vestíbul de l’entrada, la sala de projeccions, a més d’un dispendari mèdic i els banys. En la planta primera es desenvolupa un distribuïdor per a les estances, els despatxos, sala de lectura i d’informàtica, a més serà la seu de l’Associació de Veïns de Masies. Cal destacar que des dels serveis socials municipals s’oferiran activitats dirigides a majors, la periodicitat de les quals s’establirà en funció de la demanda. Així mateix s’han previst classes de pintura i manualitats, tallers de memòria, de teatre, d’informàtica i gerogimnàstica.

En les pròximes setmanes s’acabarà d’adequar el mobiliari i es decoraran les estances, amés el consistori instal·larà un punt policial en l’antiga seu de l’Associació de Veïns de Masies, “que permita atender las necesidades de los vecinos sin necesidad de desplazarse hasta el caso urbano y garantice mayor presencia de agentes que velen por la seguridad de la población” ha subratllat Medina.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas