Les joies de Velvet a Moncada

wjoyasVelvetEl passat divendres 23 d’octubre va tenir lloc a la joieria Gimeno  – situada al carrer Luís Vives de Moncada  –  la presentació d’una nova línia de joies inspirada en la coneguda sèrie televisiva Velvet, que actualment emet Antena 3.(veure video)

 

L’acte, que va començar a les 20 hores, va consistir en l’exposició de bijuteria formada per 10 col·leccions  – nou de senyora i una de cavaller – amb peces que es venen tant en conjunt com per separat. El material principal és coure banyat en or i en plata i, en alguns casos, les joies porten pedres de color amb zirconites.

Tot i estar inspirades en el anys cinquanta  – època en la qual s’emmarca la sèrie de televisió -,les col·leccions han estat actualitzades, ja que van dirigides a públic de totes les edats, tan juvenil com l’adult. A més a més, el preu és assequible: oscil·la entre els vint-i-cinc i els cinquanta euros.

El conjunt d’assistents que va acudir a l’acte va poder gaudir d’un cóctel de benvinguda alhora que coneixia la nova línia de joieria Velvet que tot just comença a promocionar-se al país i de la qual la joieria Gimeno en té l’exclusivitat a Moncada. 

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas