Sara Moreno i Vicente Lli, màxims guardonats en el Campionat d’Europa

wSara Moreno i Vicente LliEls moncadencs Sara Moreno i Vicente Lli han tornat a ser els guanyadors absoluts de Gimnàstica Aeròbica cel.lebrat recentment a Elvàs (Portugal).

Vicente, qui va aconseguir el màxim guardó en la modalitat masculina, afirma, emocionat, que  se siente genial, ha sido un campeonato inolvidable. A més a més assegura sentir-se orgullós del triomf perquè es muy difícil compaginar el deporte con la normalidad del día a día. També reconeix sentir una gran admiració per l’entrenadora, ja que sin ella nunca hubiéramos llegado hasta aquí, i agraeix el seu suport: ha sido nuestra segunda madre, afirma el jove.

Per la seua banda, Sara també accedí al pódium amb la medalla de bronze. Comenta que se sent satisfeta: este año, más que nunca, hemos transmitido a la gente lo que queríamos que es disfrutar de nuestro deporte.  Tot i ser els màxims guanyadors, Sara reconeix, per una altra part, que al darrere hi ha una nova generació de gimnastes que apunta fort i, com ella mateix diu, muchos de ellos y ellas se encuentran en nuestro club.

L’enhorabona a la parella a qui l’esport ho és tot en la vida.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas