Amun Montcada contra el TTIP

wActes denúncia del TTIPEl darrer cap de setmana van tindre lloc a Montcada diversos actes de denúncia del TTIP'(Associació Transatlàntica pel Comerç i la Inversió, en anglès Transatlantic Trade and Investment Partnership ) organitzats per A.Mun Montcada, amb l’objectiu de, per una banda, mantenir l’activitat al carrer, fora de les institucions i, per una altra, informar i formar el col.lectiu de ciutadans i ciutadanes.

 

Dissabte 24 d’octubre, a l’antic escorxador, es va realitzar la xerrada que portava per títol «Els drets que perdem amb el TTIP», dintre del cicle Opressors i oprimides. El ponent fou Daniel Geffner, parlamentari de les Corts valencianes per Podemos. Durant la xerrada es van explicar i denunciar les diferents conseqüències que el TTIP tindrà sobre les vides de la ciutadania: precarització laboral, privatitzacions, inseguretat alimentària… Finalment hi hagué un debat on, els més de 60 assistents, plantejaren qüestions i les seues opinions.
Algunes de les propostes que s’hi apuntaren foren l’aprovació de mocions contra el TTIP, que ben prompte presentarà A.MUN al ple de l’Ajuntament de Montcada.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas