Compromís fa públic que torna els diners de la pujada

wcompromiscristina

La portaveu de Compromís, Cristina Noguera, anuncià a l’últim ple de juliol la renúncia per part de les seues regidores del cobrament de la pujada que es va aprovar a l’inici de la legislatura. L’anunci el va fer en el seu torn de precs i preguntes en què va dir: “jo torne la pujada dels diners a l’Ajuntament, eixa pujada que vosté votà a favor (es dirigix a l’alcalde), jo els torne al 0,7 i vosté pot preguntar-li-ho a la tresorera”.(Veure vídeo)

 

L’alcalde va contestar ,davant la interpel·lació de la regidora en què afirmava que era un augment que ell si que cobrava, que “el que ell donara o deixara de donar no li ho vaig a dir públicament, perquè no tinc per què dir-ho”.

Aquest augment del sou va ser aprovat en el ple extraordinari que va tenir lloc el 8 de juliol de 2011 amb els vots a favor de PP i PSOE i els vots en contra de Compromís i Esquerra Unida. Així, l’assistència als plens augmentava un 33%, passant de 150€ a 200€, l’assistència a comissions passava de 90€ a 100€ euros i finalment, l’assistència a la Junta de Govern es veia triplicada de 30€ a 100€.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas