Augmenta la partida per a ajudes al transport d’estudiants

wcentrejuvenil

Davant l’augment en la demanda per part dels estudiants, la Regidoria de Joventut ha invertit 10.000€ més per tal de poder ampliar en 70 les targetes assignades. D’aquesta manera, s’han concedit un total de 210 abonaments.

 

Des del curs 2009-2010 la Regidoria de Joventut oferix als joves estudiants entre 14 i 30 anys ajudes per al transport. Per a obtindre-les, una de les condicions que es precisa és que els sol·licitants han d’estar empadronats a Moncada i s’hagen de traslladar fóra del municipi per a estudiar en centres públics o concertats.

Es tracta de la targeta denominada “Tarjeta sin Contacto-Tarjeta Inteligente” que es pot utilitzar al llarg de 9 mesos en un període que va des del 15 d’octubre al 14 de juliol i que no limita el nombre de viatges. Cal destacar que el passat mes de juliol es repartiren 70 i la resta es van repartir fa uns dies per ordre d’arribada al centre juvenil.

L’alcalde Medina ha apuntat al respecte que “de cara al próximo año hemos previsto hacer una modificación de las bases donde se tendrá en cuenta las rentas familiares y en función de las cuales se hará el reparto de ayudas entre los solicitantes con la finalidad de ayudar a las familias que más lo necesiten”.

 

 

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas