Arranca la campanya de Nadal a Moncada

wnadalL’Associació de Comerciants de Moncada i l’Ajuntament de la localitat han posat en marxa la campanya de Nadal amb nombroses activitats destinades  a promoure entre els veïns la realització de les seues compres en les  botigues del municipi.

Les activitats arrancaran el divendres 18 de desembre amb la celebració de la Nit Oberta, que permetrà l’obertura dels comerços associats fins a la mitjanit en un immillorable ambient. Els clients que efectuen les seues compres entre eixe dia i fins que acabe la campanya de Nadal, el pròxim 5 de gener, podran aconseguir fins a 6.000 euros en premis i un viatge d’un cap de setmana.

 

Pare Noel visitarà els carrers més cèntrics de Moncada els dies 23 i 24 de desembre, mentres que els Reis Mags d’Orient arreplegaran les cartes de tots els xiquets i xiquetes del municipi entre el 2 i el 5 de gener. Durant eixos dies també circularà el Tren del Nadal, que funcionarà amb bitllets gratuïts que es poden aconseguir a través de les compres nadalenques.

Enguany l’Associació de Comerciants invita els clients de les botigues associades al cine de Moncada, on es projectarà la pel·lícula “El viaje de Arlo” els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre. També col·labora, junt amb la Fundació Esportiva Municipal, en l’organització de la tercera edició de la Carrera Sant Silvestre. Se celebrarà el 26 de desembre a les 20 hores i s’anima als participants a assistir disfressats.

Les activitats culminaran el 5 de gener amb la Gran Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, en la qual participaran persones i associacions voluntàries de la localitat.

L’alcaldessa de Moncada, Amparo Orts, ha destacat la importància que els veïns “realitzen les seues compres en els comerços de proximitat, on sens dubte rebran un tracte exquisit i adquiriran productes de la més alta qualitat. Entre tots hem de fomentar l’economia local, que revertix en el benefici directe de moltes famílies de Moncada”.

“Nadal en Valencià”

L’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Moncada està duent a terme la campanya “Nadal en Valencià”, Per a això s’estan repartint bosses retolades en el mercat municipal així com els CD’s de cançons populars de Nadal en valencià, facilitats per la Diputació de València. També s’han distribuït en els comerços de la localitat cartes per als Reis Mags en valencià, perquè els xiquets i xiquetes de Moncada puguen demanar els seus regals.

Dins de la Programació Cultural vam disfrutar del Concert Notes Solidàries que tingué  lloc el proppassat diumenge 13 organitzat per la Unió Musical de Moncada i l’associació de comerciants van col·laborar l’Associació andalusa Rociera i l’acadèmia de ball Coppelius, la recaptació va estar destinada al Projecte Ajuca (Ajuntament i Cáritas Parroquial).   

El dia 19 tindrà lloc el concert de Nadal del Centre Artístic Musical de Moncada

El dia 22 tindrà lloc el concert de Nadal de la Coral dels Majors El Cant ens dóna vida en el Centre Cultural a les 18.00 hora

El dia 23 concert de l’orquestra Enrique Soriano del Centre Artístic Musical amb l’ actuació de Mercé Calderer com a oboé solista.

La Nit de Tapes al Mercat Municipal una novetat que vam viure el dissabte 12 de desembre on els comerciants del Mercat de Moncada van obrir les seues parades per a oferir a veïns i veïnes la Nit de Tapes. A preus populars, el públic assistent va poder degustar els productes de primera qualitat que diàriament oferixen els comerciants del Mercat. A més, amb la col·laboració del Club Vespa&Lambretta València, van poder disfrutar d’una exposició de les mítiques Vespas. «Una nit inoblidable» assenyalen els participants.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas