Resolució provisional de la primera fase del programa Xarxallibres

wxarxa llibresCERVERÓ.C, ESTÉFANO.M, GARRIDO.A, GOYENA.J, NAVALÓN.P

Pel moment s’han concedit 186.319€ en la primera fase del projecte. El termini per reclamar o sol·licitar la subvenció finalitza el 29 de gener

Un total de 1.760 alumnes de la població de Moncada han participat en el programa. L’alumnat es distribuix entre cinc centres públics (CEIP Trenco, CEIP Oltra, CEIP Blasco, CEIP José Senent (Massarrojos) i IES Tierno Galván) i tres centres concertats (San Jaime, San José i Ramón y Cajal (Alfara del Patriarca)), ja que les sol·licituds s’han d’adreçar a l’ajuntament on està empadronat l’alumne.

Xarxallibres és un programa cofinanciat per la Generalitat Valenciana, els ajuntaments i les diputacions que consisteix a subvencionar amb un màxim de 200€ els llibres i altres materials de l’alumnat  d’Educació Especial, Educació Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica en els centres públics i privats-concertats.

Aquest programa es divideix en dues fases: en la primera rebran fins a 100€ si s’aporta el justificant de compra a l’ajuntament. En la segona fase, quan finalitze el curs, si els llibres estan en bones condicions es tornaran un màxim de 100€.

Aquest programa pretén conscienciar la comunitat educativa en el respecte cap als materials utilitzats, i alhora pretén crear un banc de llibres per al pròxim curs 2015-2016 que permeta la gratuïtat dels llibres.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas