La Unió Musical de Moncada celebra el 35 aniversari al Palau de la Música de València

 

wUnió Musical MoncadaLa Unió musical de Moncada celebra el 35 aniversari amb un concert extraordinari al Palau de la Música de València, diumenge 25 d’octubre del 2015, a les 11:30 hores. Hi actuaran les principals agrupacions de la societat com a mostra del treball realitzat al llarg d’aquests anys i comptaran amb la col·laboració de societats amigues.

 

 

En primer lloc hi actuarà la Jove Banda, sota la batuta del director Pau Poveda Carbonell. que interpretarà el pasdoble «Alcalde i músic» d’ Antonio Carrilos, «Concerto d’Amore» de Jacob de Haan, «el caracol MiFaSol» de Ferrer Ferran i «Lluna Mediterrània» de Teodoro Aparicio, les dues darreres junt amb el cor infantil de la Unió Musical de Moncada, i els cors Fa Resol i el cor infantil del col·legi Marni.

 

En la segona part hi actuarà la Banda Simfònica baix la direcció de D. Vicent Roig Gimeno, i interpretaran «Rubicon» de Bert Appermont, amb la soprà Aurora Peña Llobregat com a solista. A continuació «I Have a Dream» d’Eduardo Nogueroles i «Santiago Capitán Abencerraje» de Saul Gomez, estes dos últimes acompanyades per la Coral de la Unió Musical de Moncada, la coral mixta de la Unió Artística Musical d’Almàssera i la Coral de Moncada.

 

Finalment, totes les agrupacions hi interpretaran conjuntament el Himno de la Alegría de L.V. Beethoven.

 

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas