VIII Trobada d’associacions de dones de l’Horta Nord

wtrobadesEl pròxim dissabte dia 29 tindrà lloc en el municipi de Tavernes Blanques la VIII Trobada d’Associacions de dones de l’Horta Nord. Organitzat pel Consorci Pactem Nord, l’Ajuntament de Tavernes Blanques a través de la seua regidoria d’igualtat i la Federació de dones i col·lectius per la igualtat de l’Horta Nord, comptarà en esta edició amb un interessant programa.

Diverses dones seran las ponents en esta jornada i tractaran qüestions relacionades amb la naturalitat i visibilitat, com a  claus per a  la normalitat sexual, les reivindicacions de la figura i obra de Clara Campoamor o aspectes vinculats a la vigència de la reivindicacions de la igualtat o el paper de la socialització de gènere.

Estes trobades a les que assistixen diferents associacions vinculades amb la promoció de la dona i la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, són un punt de trobada consolidat a la comarca des de l’any 2008.,

El seu objectiu és propiciar un espai en el que afavorir el coneixement i la reflexió en matèria d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones, l’establiment de llaços entre associacions de l’Horta Nord i la creació de xarxes de cooperació.

Moncada, Bonrepòs i Mirambell, Massamagrell, Paterna, Burjassot, Rocafort, Alboraya i, en esta ocasió, Tavernes Blanques, han sigut els municipis que han acollit aquestes jornades d’intercanvi d’experiències, aprenentatge compartit  i reivindicació d’oportunitats de les dones a la societat. 

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas