Obrint Pas tanca la seua gira a Vinalesa

wobrintpasMARCO, I

El divendres 25 d’octubre a les 21 hores, Obrint Pas tancà la seua gira amb un concert a Vinalesa. L’acte va tindre lloc a la Carpa Fàbrica de la Seda (Centre Cívic Municipal). El grup valencià va compartir cartell amb altres grups, Orxata i Atzembla.

 

El grup va emocionar al públic interpretant algunes de les cançons més conegudes i també les del seu últim disc Seguirem. El grup va declarar que havia sigut “Una nit molt especial i emotiva a Vinalesa. Una nit màgica que ja forma part de les nostres vides. Costa d’explicar tot el que sentim en aquests concerts. Però volem destacar l’orgull d’haver pogut viure tantes coses amb tants de vosaltres i sense renunciar a la nostra música, la nostra llengua i les nostres idees”.

La gira Seguirem ha dut a Obrint Pas per diferents províncies de la geografia espanyola des de Perpinyà fina a Evissa i des de Irunya fins a Bonillo (Albacete). Un cop finalitzada el grup es trasllada a Alemanya on tindran lloc els pròxims concerts: 31/10 a Hamburg, 1/11 a Kiel i 2/11 a Berlín, posteriorment viatjaran per Mèxic i  Estats Units (Nova York, San Francisco)

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas