Moreno, Parejo i Lli medalla de bronze al mèrit esportiu

wmedalla merito deportivoGRANELL, L

Els esportistes d’aeròbic Sara Moreno, Iván Parejo i Vicente Lli veuran reconegut el seu treball i esforç en l’àmbit de la gimnàstica, ja que els han concedit la medalla de bronze. La cerimònia de lliurament dels metalls de la Real Ordre del Mèrit Esportiu tindrà lloc el pròxim hui a les 11 hores. Aquesta distinció serà atorgada per part del Consell Superior d’Esports.

Iván Parejo va aconseguir en 2012 el títol de campió del món en individual masculí. Aquest títol el va guanyar per primera vegada el 2008. També ha sigut campió de Europa i dels Jocs Mundials.Sara Moreno, va aconseguir en 2012 una doble corona de campiona del món en individual femení i parelles mixtes. A més, ha aconseguit recentment la 2a posició en individual i en parella en els Jocs Mundials.Vicente Lli, al 2012 es va proclamar campió del món en parelles mixtes i va ser finalista en la categoria masculina. També fou 2n en individual i parelles mixtes als Jocs Mundials.

El Campionat del Món de gimnàstica d’aeròbic de l’any 2012 sigué una gran fita per a la gimnàstica espanyola gràcies als tres esportistes nacionals de l’aeròbic que aconseguiren liderar el medaller, i per primera vegada un país guanyava tres de les 5 medalles que es posaven en joc al Campionat del Món de gimnàstica aeròbica. 

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas