Moncada tanca el mes de maig amb xifres històriques d’aturats

wATURATS MaigContrària a la línea descendent que oferixen les dades, tant a nivell estatal com a nivell autonòmic i provincial, el nombre de persones aturades registrades el mes de maig a Moncada es manté en 2.712, una dada històrica que ja es va assolir el mes anterior.

El nombre d’aturats de 2013 ha continuat pujant a la població respecte les dades que es van presentar l’any anterior. El mes de gener va arribar a un punt àlgid quan es va arribar fins als 2.700 aturats.

Tot i això, com a contrapunt positiu, cal remarcar que les xifres van experimentar una lleu baixada a partir del mes de febrer, on es registraren 7 aturats menys i, especialment al mes de març, on el descens va arribar fins a 24 persones, quedant-se en un total de 2.676.

 

 

El mes d’abril, però, es va tancar a Moncada amb les xifres d’aturats més elevades de la història. Un total de 2.712 persones estaven inscrites a les oficines de l’INEM, la qual cosa suposava un increment de 36 persones respecte del mes anterior. Semblava que la línia descendent amb que va acabar el primer trimestre podria apuntar cap a una recuperació, però les dades publicades del mes d’abril acabaven amb les expectatives generades.

Les dades tornen a confimar-se al llarg del mes de maig, on el retrocés positiu que s’ha experimentat tant a la comarca de l’Horta Nord (amb un descens de 456 persones), com a la província de València (on s’han reduït en 4.083 persones) no s’ha vist reflectit a la localitat.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas