Moncada ja té falleres majors per al pròxim exercici

wffmm2015La xiqueta Andrea García de la falla El Mercat, i Laura Martínez, de El Palmar, foren exaltades el dissabte 4 d’octubre amb el solemne acte de presentació.

Moncada ja ha elegit a la xiqueta i la senyoreta que representarà el món faller al llarg de l’exercici 2014-2015. Ambdues, acompanyades de les seues corts d’honor, reberen la banda que les acredita com a màximes representants el dissabte passat en l’ate de presentació.

Una cita a la que assistiren les falleres i els presidents de les nou comisions locals i també les juntes locals dels municipis propers a la comarca.

Com que eren diferents xiquetes les que optaven al càrrec de falleres majors, es va procedir a realitzar les oportunes votacions per part dels representants de les comisions en la Junta Local, a més dels vots del president, del regidor de falles i de l’alcalde Juan José Medina. El resultat va donar com a elegida a la xiqueta Andrea García Ferrando que compartirà el regnat amb la senyoreta Laura Martínez Tolosa, l’única aspirant a la cort major.

L’acte d’elecció també va servir d’escenari per a l’acomiadament de Beatriz i Andrea, representants de l’actual exercici, que van estar acompanyades de les seues corts i envoltades d’amics i familiars.

La nova Fallera Major, procedent de la falla El Palmar i la màxima representant de les infantils, de la comissió El Mercat, tindran com a corts d’honor a les xiquetes, Emma Ros Noguera de la Tauleta; Pilar Rubio Pérez de El Palmar, Amparo Usero Segura i María del Carmen Ferrer Martínez, ambdues del la falla El Poble; Carmen Vázquez Heredia d’Arxiprest Vila Sant Enric i la següent component, Lydia Cuenca García, de la comissió de la falla Badia. Totes formaran la cort d’honor infantil mentre que Andrea Barberà Palanca, fallera de El Mercat, Amparo Martínez Faustino de El Poble, Laura de El Poble, Laura Heredia Lacalle, de Falla Arxiprest Vila Sant Enric i María Isabel García Fornell de Badia, acompanyaran a Laura durant el regnat com a cort major.

Un vi d’honor en el saló Ausiàs March tancà l’acte, on les elegides estigueren envoltades de familiars i amics, donant lloc a un nou cicle faller.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas