Moncada contra la Violència de Gènere

wviolenciadegenereMÁRQUEZ.S,MUÑOZ.P

L’IES Tierno Galván i l’ajuntament de Moncada celebraran al llarg d’aquesta setmana una sèrie d’activitats contra la violència de gènere.

Al Tierno, els alumnes de Talento han elaborat un panell de twits amb el hastag #ZeroViolencia en què es fa referència al maltractament a les dones. Durant aquesta setmana la música dels canvis de classes serà sobre la no violència de gènere i es faran unes concentracions de l’alumnat i el professorat al pati el dia 25 a les 10:30 i per la vesprada a les 17:15.

 

L’ajuntament organitza actes commemoratius

El dilluns 24 de novembre a les 17:30h serà la inauguració de la setmana contra la violència de gènere. A continuació, es realitzarà una taula redona sota el títol “Violència de gènere en l’adolescència” A les 20:00h s’organitzarà un recital anomenat “Música i lletres per a eradicar la violència de gènere.”

El dimarts 25 de novembre a les 12:00h es farà una lectura del manifest contra la violència de gènere a l’ajuntament, el Centre de Salut i el Mercat Municipal. A les 17:30h hi haurà una xerrada al local de l’associació, al carrer secretari Molins.

El dimecres 26 de novembre a les 17:30h es projectarà una pel·lícula, al Carrer del Negre, relacionada a la violència de gènere i la igualtat.

El divendres 28 de novembre a les 20:30h es farà entrega dels premis del 1r Concurs de Narrativa Bren per eradicar la violència de gènere.

Finalment, el diumenge 30 de novembre es farà una concentració amb el lema “Prou de violència contra les dones” al parc de l’Avda. Mediterrània.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas