Moncada celebra la XI edició del Festival de Cors

wcors14El Mercat Vell va acollir ahir la cita anual que va reunir a més de 400 alumnes i on participaren cors escolars, societats musicals i un grup d’alumnes del Conservatori de Música “Ciutat de Moncada” acompanyats de la Brass Band.

El Mercat Vell ha acollit el Festival de Cors “Els xiquets canten”, que enguany celebra la seua onzena edició.

Es tracta d’una activitat organitzada per la Regidoria d’Educació i Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Moncada on cada any participen els cors de col·legis del municipi i també de les societats musicals. En aquesta edició s’ha sumat el Conservatori Professional de Música “Ciutat de Moncada” amb un cor format per alumnes del centre i una formació musical de metalls que porta per nom Brass Band.

A l’inici de l’acte , tant l’alcalde de Moncada, Juan José Medina, com la regidora d’educació, Marta García lliuraren als professors un diploma com a reconeixement a la seua participació a un festival que ja ha acomplit la seua primera dècada.

Cap recordar que aquesta iniciativa va sorgir amb l’objectiu de fomentar i estimular l’interés per la música i el cant coral, per aquest motiu la Unió Musical de Moncada i el Centre Artístic Musical, -societas musicals del municipi- també participen en el festival. Els col·legis que han actuat, en aquesta edició han sigut: CC San José, CC Sant Jaume, CEIP Blasco Ibáñez, CEIP Vicente Trenco i CEIP Col·legi José M. Oltra.

En l’últim lloc, va actuar el cor d’alumnes del Conservatori Professional de Música “Ciutat de Moncada”, posant veu a la cançó “We Are The World” de Michael Jackson i “Bohemian Rapshody”. Per a posar punt i final a la cita musical tots els participants pujaren a l’escenari i cantaren junts el tema “La Perdiueta” junt a la Brass Band del conservatori, que prèviament interpretà dues obres.

Per la seua part l’alcalde de Moncada ha volgut felicitar a tots els professors de música de les escoles, així com de les societats musicals i del conservatori “per estimular l’estudi de la música i del cant des de l’àmbit escolar, que promou la Regidoria d’Educació i Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Moncada”

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas