Miguel, Pere i Héctor II, campions del Circuit Professional de Pilota

wpartidapilotaL’equip de Pedreguer-Mas y Mas de Miguel, Pere i Héctor II es va proclamar campió del Circuit Professional en superar en la segona partida de la final als representants de la ciutat de València, Soro III i Salva. La partida tingué lloc a la Ciutat de la Pilota de Moncada que va obrir les portes per a l’ocasió amb una autorització provisional.

La confrontació es va completar en el matí del diumenge 10 d’abril en el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Moncada i es va decidir pel resultat de 60-40. Com ja va succeir en el primer enfrontament de Pelayo, el trio ha signat una gran actuació i ha sigut just vencedor.

La parella ha millorat les seues prestacions respecte a la primera partida però de nou s’ha hagut de rendir a l’eficàcia dels contraris.

Com que esta ha sigut l’edició número vint-i-cinc del Circuit, abans de la partida s’ha ret un homenatge als nous pilotaris que acumulen més títols en la competició, Sarasol II, Mezquita, Tato, Genovés II, Pigat II, Tino, Salva, Sarasol I i Álvaro.

El lliurament de trofeus ha estat presidit per Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana. També han participat en l’acte el president de Les Corts, Enric Morera, el director general de l’Esport, Josep Miquel Moya, l’alcadesa de Moncada, Amparo Orts i el president d’honor de la Federació de Pilota Valenciana i mecenes de la pilota, José Luis López.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas