La Unió Musical de Moncada organitza una Trobada de cors infantils

wCoro InfantilLa Unió Musical de Moncada organitza el pròxim dissabte dia 18 de maig una Trobada de cors infantils. L’acte contarà amb la participació de la “Coral Menudalla de l’escola coral veus juntes” de Quart de Poblet, la Coral Infantil Sta. Trinidad de Valencia i el Cor Infantil de la Unió Musical de Moncada (CIUMM) .El concert se celebrarà a les 18 h. a la parròquia Sant Isidre Labrador de Sant Isidre de Benagéber (Moncada).

A continuació, i amb la col·laboració del AMPA, se celebrarà un berenar on els alumnes participants podran conèixer-se millor.
Aquesta trobada s’emmarca dins de les activitats que desenvolupa l’escola de música dins de la seua programació educativa, amb la finalitat de promoure la participació i l’intercanvi d’experiències dels alumnes de la Unió amb altres escoles.

Així mateix, aquest acte forma part del programa “Amb la música a una altra part”, una iniciativa que la Societat ha posat en marxa els últims anys amb la finalitat de portar la música a altres llocs més distants o dispersos (barris allunyats del nucli urbà, pedanies) i uns altres on habitualment no arriba (associacions, col·lectius de majors i discapacitats) i que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Moncada.Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas