La Conselleria veu “insuficient” el terreny proposat per l’ajuntament per a construir el segon IES

La Conselleria a través de la la direcció general d’infraestructures educatives adverteix en un escrit enviat a l’ajuntament de Moncada que la parcel·la proposada per a la construcció del segon IES no és suficient ja que la superfície necessària sobrepassa els 9.500 m². L’ajuntament va oferir un terreny (actual aparcament al costat de la Ciutat de la Pilota) amb una extensió de 8.600 m².

Parcel·la al costat de la ciutat de la pilota

L’ajuntament de Moncada ja té la resposta que va demanar a Conselleria. El text diu: «vista la necessitat del nou IES de Moncada s’informa que, sols tenint en compte el perfil inicial, la necessitat de superfície és de 9.500 m2. Aquesta superfície necessària s’ampliarà previsiblement amb les previsions de cicles formatius”.

l’assumpte va ser tractat en el Consell Escolar Municipal. Durant el curs s’han succeït les missives entre l’ajuntament i les diferents direccions generals per a acabar amb aquesta indicació. La inspecció educativa va proposar realitzar gestions “tècniques” que permeten matisar l’oferta del nou IES ja que si fora solament de Cicles Formatius podria encaixar en la parcel·la que proposa l’ajuntament. En cas contrari el consistori es veuria obligat a proposar altres terrenys alternatius.

La necessitat de construir un segon institut per a Moncada és cada vegada més evident i necessària. El Tierno es veu obligat a utilitzar aules cedides pel consistori per als grups que no caben en l’IES. Per aquest motiu la comunitat educativa del Tierno realitzarà diferents actes reivindicatius a l’inici del pròxim curs escolar.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas