La comunitat educativa torna a fer vaga contra la “llei Wert”

wconcentrac24OCORTEGOSO.I, FUSTER.J

Ahir  es va celebrar una vaga general en l’àmbit de educació a totes les ciutats espanyoles. Aquesta mobilització va ser convocada per La Plataforma en Defensa de la Escola Pública —formada per la principal associació de pares, CEAPA, el sindicat d’estudiants, FAEST, CC OO, FETE-UGT i STES sindicats i estudiants.

Un cop més el professorat, pares, mares i alumnes mostraren el rebuig a Llei Orgànica de la millora de la Qualitat Educativa (LOMQE) i a les retallades en plantilles, salaris, beques i l’augment d’alumnes per classe i la defensa de l’educació pública.

Contra aquestes reformes vam tindre lloc diverses mobilitzacions. En l’àmbit local, es va realitzar una concentració dels diferents col·legis de la població moncadense, que va tenir lloc al parc de la Mediterrània a les 10 hores. A les 18:30 va tindre lloc la manifestació convocada a València on la Plataforma en defensa de l’ensenyament públic de Moncada va participar. El recorregut, que va comptar amb unes 60.000 persones segons l’organització, va transcórrer amb normalitat pels centre de València i només s’han de lamentar alguns incidents que van tenir lloc en passar per una oficina bancària.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas