L’IES Tierno Galván guanya per quart any consecutiu el concurs Consumópolis 10

 

wconsumoLa Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació ha concedit el premi del Concurs Escolar 2014/2015 Consumópolis 10, coordinat per la directora de Comerç i Consum, a un grup d’alumnes de l’IES Tierno Galván. La finalitat d’aquest concurs és conscienciar els alumnes sobre un consum responsable. La prova consta de dos fases: la primera fase consisteix a realitzar unes activitats en líniaamb qüestions de la vida quotidiana i jocs didàctics; la segona, a elaborar un dibuix comparant la societat de 1980 i la de 2020.

 

 

L’equip premiat, Kingdom Team, participava per primera vegada en aquesta categoria i ha quedat a tan sols 3 punts de representar la Comunitat Valenciana en la fase final del concurs. Marc Jornet, Juan Alberto Puchol, Marta Caparrós, Alba Ramírez i Jesús Segovia, integrants de l’ equip, intentaran l’any que ve superar la fase autonòmica ja que van quedar primers en la prova del qüestionari.

 

El seu treball creatiu va consistir a plasmar en diverses vinyetes temes com el comerç, el transport, l’educació i l’urbanisme d’èpoques diferents, amb l’eslògan «En una sociedad, evolucionar es la finalidad». L’equip va treballar conjuntament en la realització de les dues fases.

 

L’IES es va presentar amb nou equips en les dues categories de l’ESO, amb treballs molt elaborats. Cada equip estava format per cinc participants, tots ells membres del Programa Talent. Els participants han estat coordinats per la professora Araceli Rodríguez Navarro, guardonada també amb un dels premis especials per a docents que han gestionat un major nombre d’equips.

 

Marc Jornet, Juan Alberto Puchol, Alba Ramírez, Marta Caparrós, Jesús Segovia. 3er ESO

 

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas