L’atur a Moncada baixa durant els mesos d’estiu

wAtur estiu 2013A la Comunitat Valenciana i a la província de València la baixada s’ha vist afectada per l’increment de les xifres experimentat el mes d’agost

Al llarg de l’estiu, l’atur a Moncada ha mostrat un comportament a la baixa respecte al mes de maig. Durant els mesos previs a l’estiu, l’atur tancava amb 2.712 persones. El mes següent, juny, es va experimentar una baixada de 37 persones, amb una xifra total de 2.675, que va tornar a descendir el mes de juliol en 2.631, el que suposa un total de 44 persones menys.

Aquesta línea descendent ha continuat a l’agost amb una baixada de 10 persones, el que fa que ara mateix a Moncada hi haja un total de 2.621 persones a l’atur.

Respecte a la província de València, l’atur ha baixat progressivament durant els mesos de maig, juny i juliol. Aquest últim va tancar amb 289.083 aturats, però al mes d’agost la xifra augmenta en 1.982 persones, deixant un total de 291.065 persones a l’atur.

A la Comunitat Valenciana l’evolució ha sigut semblant respecte a la província de València. Als mesos d’abril, maig, juny i juliol es produïen dades positives, ja que l’atur va descendir fins a 568.584 persones, en canvi, al mes d’agost el nombre d’aturats va augmentar en 4.902 persones el que suma a un total de  573.486 aturats.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas