L’ajuntament de Moncada adapta les Noves Tecnologies al cinema municipal

A partit del 22 de febrer el cine projectarà pel·lícules amb el nou sistema digital

wcentre culturalDesprés de 16 anys projectant en sistema de 35mm la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Moncada ha fet una gran esforç per les noves tecnologies, amb la finalitat de  d’oferir als usuaris un cinema de qualitat; no sols en l’actualització de les pel·lícules que oferix la cartellera sinó també per l’arribada del sistema de cinema digital.

 

Per a tot açò s’ha adequat la sala, situada al Centre Cultural Blasco Ibáñez, amb un sistema de projecció complet i sofisticat, que alberga unes característiques que acomplixen les normes establertes per a la projecció digital. Així, la finalitat d’aquest servei pretén mantindre la qualitat de les emissions, tant si es tracta d’estrenes com de pel·lícules ja en cartellera.

Entre altres avantatges del nou sistema destaquen la qualitat visual en la pantalla cinematogràfica així como el so. “Sin duda una inversión importante en el área de cultura puesta al servicio de nuestros ciudadanos” ha apuntat Medina.

Al nou sistema digital cap afegir la variada opció de sessions que s’oferta cada cap de setmana. Projectant tots els divendres, dissabtes i diumenges en varies sessions per un preu de quatre euros. A més a més els dilluns es manté com a dia de l’espectador abonant només tres euros per l’entrada i els jubilats sols pagaran 1,5 euros en totes les sessions.

 

 

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas