EUPV demana un ple extraordinari per aclarir la relació de l’alcalde amb Alfonso Rus

extraordinaEUPV-ERPV-Verds: Acord ciutadà demana un ple extraordinari perquè l’Alcalde de Montcada i vicepresident de la Diputació de València, Juan José Medina done explicacions al poble de Montcada per tal de dissoldre els dubtes pel seu càrrec i per la seua relació amb Alfonso Rus,

El caminac de premsa diu: «Degut als últims escàndols relacionats amb un altre possible cas de corrupció del PP que arriba esta vegada a la Diputació de València i al seu president Alfonso Rus Terol, Esquerra Unida-Esquerra Republicana-Verds: Acord Ciutadà veu imprescindible que el vicepresident de la diputació i alcalde de Montcada Juan José Medina Esteban, convoque un Ple extraordinari per donar explicacions, «una explicació que dissolga els dubtes pel càrrec que ocupa en la diputació de València i per la seua relació amb el president Alfonso Rus»

El comunicat continua: «Davant esta dura crisis del sistema que els bancs i els especuladors han provocat, la classe treballadora paga les conseqüències amb desnonaments, atur, retallades dels drets democràtics, baixades de salaris, i fortes pujades dels impostos. En una situació tan injusta com aquesta ens sembla que es Medina qui te, ara mateix, un deute amb la gent de la ciutat de Montcada: deu una explicació que dissolga els dubtes pel càrrec que ocupa en la diputació de València i per la seua relació amb el president Alfonso Rus».

«Hem de recordar que gent amb una forta vinculació amb Medina ha tingut greus problemes amb la justícia. Es el cas de Crespo, ex-alcalde de Manises pel PP, i també Luis Botella de Las Heras, ex-tinent alcalde de Montcada, un dels seus homes de confiança, qui després d’enfrontar-se a un juí durant mesos, s’ha demostrat que cobrava uns diners il·legalment. que ara ha de tornar, (cas Emarsa)» diu la nota de EUPV.

Y finalitza: «Avui, novament una persona amb forta vinculació amb Medina sembla tindre problemes amb la justícia, el president de la diputació, Alfonso Rus. Esquerra Unida-Esquerra Republicana -Verds : Acord Ciutadà ha sol·licitat per registre d’entrada durant el matí del 04/05/2015 la celebració abans de les eleccions d’un ple extraordinari perquè Medina done les explicacions polítiques pertinents.»

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas