Entrega de premis del Sambori local de Moncada

wsamboriAhir dimecres 14 de maig va tindre lloc al centre cultural Blasco Ibáñez l’entrega dels premis locals Sambori 2014, organitzat per l’Ajuntament de Moncada. En aquest acte es reconeix la participació dels alumnes seleccionats pels diferents centres escolars del municipi per al concurs comarcal Sambori. En aquesta ocasió l’IES Tierno Galván va participar amb 15 treballs d’alumnes de 1r i 2n cicle d’ESO i de Batxillerat.

Després d’ unes paraules de la regidora de cultura i de l’alcalde Juan José Medina, anaren pujant a l’escenari els alumnes guardonats per rebre el seu premi, que en aquesta ocasió va consistir en una publicació amb tots els relats seleccionats per al seu nivell corresponent i una memòria USB que també els contenia en format digital.

Els alumnes premiats de l’IES són: de 1r cicle, Silvia Marínez, Maria Estéfano, Mihalea Manea, Juan Alberto Puchol, Lucía Santos i Alba Ramírez; de 2n cicle: Javi Ciordia, Érica Cádiz i Pau Miquel; de Batxillerat: María Mora, Andrea Patón, Anabel Martín, Bárbara Amor, Jessica Matamoros i María Romero.

L’acte va estar conduït pel dinamitzador cultural Enric Esteve qui, amb el seu humor i fent participar el públic assistent, va aconseguir entretindre grans i menuts.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas