Els treballadors de PEMSA es manifesten a la Generalitat

wmanipemsaEls treballadors i treballadores de PEMSA es van manifestar el dilluns 5 de novembre a la porta de la Generalitat Valenciana. Els treballadors, que porten mesos sense cobrar, van lliurar una carta dirigida al President Alberto Fabra o exposaven la crítica situació que estan patint i on demanden una solució al problema.

Els treballadors consideren que la situació és “intolerable” ja que ells están “cumpliendo todos los días con sus obligaciones en sus puestos de trabajo”.(Veure vídeo)

L’empresa va signar un ERE el passat mes de març, després d’unes negociacions pactades i assumides pels treballadors. Però, posteriorment l’empresa els ha comunicat que no pot pagar a causa dels impagaments de la Generalitat.

Al ple municipal celebrat el 31 d’octubre es va aprovar per unanimitat instar a la Generalitat el pagament de la subvenció. Mentrestant, l’Ajuntament de Moncada ha fet una transferència de fons municipals de 60.000€, per fer front a les nòmines fins que la Generalitat abone la subvenció i “es puguen subsanar les deficiències que s’estan generant en el Centre Especial de Empleo” segons el sr. Gallego, Regidor d’Hisenda de l’ajuntament de Moncada.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas