El primer ple de l’any finalitza sense aprovar-se cap moció

wple70115De les tres mocions que va presentar el PSPV, una va quedar posposada i les altres van ser rebutjades.

El dia 7 de gener de 2015 es va celebrar la sessió ordinària de l’Ajuntament Ple de desembre que va tindre lloc al Saló de Sessions de la Casa Consistorial a les 20:00h, una sessió que corresponia al mes de desembre però que es va celebrar el mes de gener a causa de les festes de Nadal. (Veure vídeo).

 

En primer lloc, es va tractar el recurs de reposició contra l’acord del ple de 2/12/13 sobre la petició de suspensió del PAI,que va finalitzar amb l’aprovació d’aquesta. A continuació, el grup socialista va fer una proposta de resolució sol·licitant la revisió del TAMER (Tasa por prestación del Servicio Metropolitano de Tratamiento y Eliminación de Residuos Urbanos), que va acabar rebutjant-se amb 9 vots a favor y 12 en contra.

Posteriorment el PSPV va presentar dues mocions, la primera fent referència a la Protecció Medioambiental davant insectes perforadors, argumentant que la responsabilitat respecte al Picudo correspon a la Conselleria. La resta de partits de l’oposició van recolzar la proposta, i el Partit Popular, tot i mostrar-se d’acord, van considerar que ja s’estava actuant i que per tant no era una moció necessària, que a més la població no conta amb grans zones de pinars i que no havien rebut cap queixa dels ciutadans. Finalment, la moció es va posposar al ple següent.

Pel que fa a la següent moció, fa referència a la creació d’una partida per a prevenir els efectes de la violència de gènere. Tant EUPV com Compromís van mostrar el seu acord i remarcaren la necessitat de que s’invertisca més diners en el pressupost. Finalment, la moció va acabar rebutjant-se amb 9 vots a favor dels partits de la oposició i 12 en contra del Partit Popular.

Finalment, es va donar pas a la ronda de precs i preguntes, EUPV va preguntar sobre el recorregut de la ruta Ibèrica i el seu portaveu va demanar que en les plaques s’utilitze el valencià; Compromís, volia saber quantes paradetes es van muntar a Santa Barbera i si hi havia algun punt de trobada en Moncada, per a les parelles separades, i PSPV volia saber quina és la seguretat hi ha en el Centre Cívic de Masies, perquè estava parat aquest centre durant més d’un mes i també el nombre d’usuaris de Moncabici.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas