El ple de gener finalitza amb desacord en dos punts, unanimitat en una moció i dos punts posposats

wple281015MARCO.I

L’apartat de precs i preguntes va finalitzar amb l’expulsió d’una regidora dels PSPV l’abandonament del ple de tot el grup socialista

El ple ordinari que es va celebrar el dia 28 de gener de 2015 va tenir els següents punts: després de aprovar l’acta de la sessió anterior, (07/01/2015) van passar a debatre sobre el nomenament dels nous vocals en el consell escolar municipal. (Veure vídeo)

Aquesta proposta la va fer EUPV i el que volia era que en el consell escolar hi haguera associacions de diferents sectors, la resta partits de l’oposició van recolzar la proposta però el PP va recordar que la ordre diu que han de estar les associacions segons el nombre de representants, finalment la moció va ser rebutjada amb els vots en contra del PP i els vots a favor dels partits de l’oposició.

Altre dels punts va ser la declaració d’interès comunitari al respecte de la construcció d’una gasolinera prop de San Isidro de Benageber. Mentre els partits de l’oposició van valorar negativament l’informe al respecte d’aquesta iniciativa perquè no compleix la normativa i no dóna treball a molta gent, el PP però, estan a favor de l’informe i per tant, el punt va ser aprovat pels vots del equip de govern.

Respecte al punt quatre es feia referència a les bases del concurs per al lloc d’interventor, el PP va proposar que es donara més temps i que s’esperara a que el Ministeri convoque la plaça “per a buscar una decisió consensuada”. Els partits de l’oposició demanen informació ja que no en tenen que fóra una decisió que s’havia votat per via d’urgència. El PP va argumentar que després de raonar-ho i valorar que hi ha per davant un procés electoral, seria millor deixar la convocatòria per a desembre i que el ple fixara les bases.

Hi hagueren mocions que es posposaren per a altre ple, com és el cas de la que feia referència a la protecció mediambiental d’insectes perforadors i, d’altres que van ser aprovades per tots com és la moció presentada per EUPV en defensa dels malalts d’hepatitis C.

Fins a eixe moment el ple va transcórrer amb normalitat però, amb l’arribada del punt de precs i preguntes es va generar un conflicte entre l’alcalde i una regidora del PSPV que va ser expulsada de la sala, i per aquest motiu, la resta del partit va abandonar el ple.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas