El ple acorda una taxa anual de 1.000 euros als caixers automàtics

CajeroEn el ple ordinari que tenir lloc el 30 d’abril es van tractar diferents punts. Uns merament informatius i altres relacionats amb mocions, algunes no van arribar a un consens entre els diferents grups, però dues sí que es van aprovar per unanimitat. La primera va ser una moció que realitza EUPV, que proposa crear un ordenança que regule la utilització dels caixers automàtics a la via pública. Les entitats financeres hauran de pagar una taxa anual de 1.000€ per cada caixer (Veure vídeo minut 4).

 

Vicent Conejero, portaveu d’EUPV, explicà que “la moció s’ha estat treballant des del mes de juny en la comissió” i es va mostrar satisfet per aquest acord, també afirmà que “1.000€ pot parèixer poc, però és la mitjana del que es cobra en altres poblacions, tenint en compte que la utilització que es fa de la via pública són 365 dies a l’any, durant 24 hores al dia”. Per la seua part, Conxa Andrés afegí que “con esta ordenanza se llenaba un vacío que había en la localidad para que los bancos contribuyan de forma razonable a las arcas municipales por el uso que hacen de la vía pública”.

La segona moció aprovada per unanimitat va ser presentada pel PSPV i tracta de proposar al Govern l’establiment d’un coeficient de reducció de l’edat de jubilació dels policies locals.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas