El Mercat Vell, escenari del concert de bandes

wbandaalboraiaEl Centre Artístic Musical i la Societat Musical d’Alboraia protagonitzen la tradicional desfilada i concert de festes patronals

El Mercat Vell va acollir es passat divendres el concert de bandes. L’ organització enguany ha estat a càrrec del Centre Artístic Musical de Moncada. En aquesta edició, la banda simfònica de la Societat Musical d’Alboraia va ser la convidada i totes dues van recollir els cèntrics carrers del municipi en un passacarrer que va començar en els jardins dels consistori i que va finalitzar en el Mercat Vell.

Cal destacar la presència a l’acte de Joan Bocanegra, President Comarcal de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, que va estar acompanyat per l’alcalde, Juan José Medina i els presidents de les dues societats musicals.

La primera part va córrer a càrrec de la banda convidada, sota la direcció d’Eduardo Nogueroles amb un repertori de Julián Palanca, Aram Khachaturian i una obra composada pel propi director. Tancà el concert la banda amfitriona dirigida por José Alcácer, que interpretà obras de J.L Hosay, A.Dvorak i Manuel Palau.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas