El Jutge Ximo Bosch protagonista dels actes contra la violència de gènere en Moncada

ESTELLÉS,M

wximoDins de la programació de l’ajuntament de Moncada per commemorar el dia internacional contra la violència de gènere, el pròxim dijous dia 24 de novembre el jutge Ximo Bosch, degà del Jutjat de Moncada i portaveu de “Jutges per la Democràcia”, participarà en la Xarrada-col·loqui “La Violència de gènere com a fenomen propi de la desigualtat social”.

Els actes van començar el passat 16 de novembre amb una exposició de fotografies i taula redona a l’Escola d’Adults de Moncada, va continuar el 18 de novembre, ondejant una bandera seguit d’una lectura que reclama el cessament de la violència contra les dones. El pròxim divendres 25 de novembre hi haurà una manifestació en el parterre de València organitzada per la Coordinadora Feminista de València per l’Eliminació de la Violència contra les dones. Finalment el diumenge 27 de novembre a les 12h han convocat una concentració a la avinguda de la mediterrània baix el títol “Prou violències contra les dones, xiquetes i xiquets.

Esta setmana organitzada per l’ajuntament conta amb la col·laboració de l’ asociacion de amas de casa tyrius, el col·lectiu de dones, mujeres en igualdad, marelactam, escuela permanente de adultos i la comisión de igualdad.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas