El Consell Escolar del Tierno aprova la campanya NOU IES JA

L’AMPA del Tierno decidit comprar uns petos amb el missatge «NOU IES JA» i proposa al Consell Escolar que tant l’alumnat com el professorat i les famílies els utilitzen en les diferents activitats que es realitzen.

Reprensentants del Consell Escolar demanen a la comunitat utilitzar el peto NOU IES JA

El Consell Escolar ha aprovat la proposta de l’AMPA i demana a les famílies, al professorat i a l’alumnat que s’utilitzen els petos amb el missatge NOU IES JA. També ha aprovat col·locar un lluminós amb el mateix missatge.

La comunitat escolar porta set anys esperant que l’Ajuntament de Moncada i la Conselleria d’Educació es posen d’acord en la reforma integral i l’ampliació de l’institut. També assisteixen desconcertats als diferents missatges entre totes dues institucions sense arribar a cap acord per a la necessària construcció d’un segon institut públic a Moncada.

La decisió ha sorgit en veure l’última nota de premsa de Conselleria en la qual informava de les diferents actuacions en centres i construccions noves que té previstes en les quals Moncada ha quedat fora. El govern del botànic pot acabar la segona legislatura sense cap inversió del Pla edificant a Moncada.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas