El CAM segon premi en el certamen de bandes de Benimaclet

wCAM 2n premiM.ESTÉFANO/A.GARRIDO/P.NAVALÓN

El passat 17 de setembre es va celebrar a Benimaclet el Certamen Internacional de Bandes «poble de Benimaclet» on van participar diferents agrupacions de la província de València. El Centre Artístic Musical de Moncada era un dels participants.

Al certamen, que estava organitzat pels clavaris del Crist de Benimaclet, el CAM es va alçar amb el segon premi “gràcies a la participació i esforç dels seus components on es troba gent molt jove però molt madura i amb un nivell musical i humà”, segons han declarat al centre.

Els guanyadors d’aquest concurs van ser la Unió Musical de Gavarda, amb 74/90 punts. Seguidament, el Centre Musical de Moncada amb 72’25/90 punts. Finalment, en tercera posició van quedar l’Agrupació musical de Rocafot i Unió Musical de Massamagrell amb 69/90 punts. A més, el premi al públic també va ser atorgat per al musical de Moncada.

En el certamen es van recaptar un total de 373€ que van ser guanyats pels  joves de Moncada i uns altres 373€ que van ser donats a la ONG G.U.P, que s’encarrega de mantindre en Benimaclet un menjador social que dona de menjar a mes de 50 persones sense recursos i a més promou projectes de desenvolupament en Senegal. Un gran certamen, per tant, amb una vessant solidària.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas