Compromís denuncia «la falta de transparència» del PP de Moncada

crisnogueCristina Noguera, portaveu de Compromís, ha mifestat. «El grup municipal Bloc-Iniciativa-Verds, COALICIÓ COMPROMÍS, volem denunciar públicament davant la ciutadania, la falta de transparència que el Partit Popular mostra cap al nostre grup i per tant, cap a la població que votant-mos ens ha recolçat.

Noguera ha denunciat: La falta d’informació, les continues interrupcions als plenaris i les faltes al respecte cap als regidors i regidores de l’oposició»

 

Mitjançant una nota de premsa volen denunciar: «La mancança de respostes a preguntes fetes pel nostre grup fa més d´un any, la falta d´informació en relació a la liquidació del presupost de 2011, la previsió per al 2013 (tots dos fora de plaç i que deurien haver-se pasat ja pel Ple), les continues interrupcions en les intervencions als plenaris, i les faltes de respecte cap als regidors/es de l´oposició; llevant punts de l´ordre del dia sense avisar, canviant la data dels plenaris sense demanar pareixer, etc… fan d´aquest partit, un grup autoritari que utilitza la majoria per a menejar els fils de la política d´una manera fosca i enbolicada.

En l´ambit de la Regidoria de la Dona, en relació al PLA D´IGUALTAT, des del 25 d´octubre de 2011, estem esperant les següents respostes; Quines són les persones que composen l´Equip Avaluador encarregat de fer el seguiment del Pla d´Igualtat? On estan les seues actes, informes i acords? Qui són les persones encarregades de dur a terme cadascuna de les diferents àrees d´actuació que conformen el Pla d´Igualtat? I les entrevistes entre l´equip Avaluador i els encarregats de les àrees? A més de no tindre cap resposta, tampoc hem tingut accés a les fitxes de registre que obligatoriament s´han de fer amb el tancament de cada exercici anual (tal cual estableix el Pla d´igualtat en la página….).

En l´ambit de la Regidoria de la Neteja, des de novembre de 2012, estem esperant resposta a; Pot el camió de MSU entrar a l´Ecoparc del poble, situat al costat del poliesportiu de La Pelosa, inutilitzat pels cables d´alta tensió que el creuen?

En l´ambit dels Consells d´Administració de PEMSA i MSU, no se´ns ha facilitat com a Consellers que som, la informació relativa a factures i contractes relatius a l´ejecució dels conters anuals.

Han acabal la nota dient: «Compromis denunciem publicament aquest fet mitjançant els mitjans de comunicació i mitjançant el sindic de greuges, donç tots i totes, som ciutadans de primera classe».

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas