VI Fira del Stock del comerç de Moncada

wcartelstock 2014CARCELLER,J

Durant els pròxims 28 de Febrer i 1 i 2 de Març, l’Associació de Comerciants, Hosteleria i Servicis de Moncada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Moncada, organitza la 6na edició de la “Fira del Stock del Comerç de Moncada” en l’Antic Mercat Municipal en la Avda. Fernando el Católico.

En aquesta nova edició els comerços participants tindran l’oportunitat de mostrar i vendre l’excés de stock dels seus establiments. Els visitants a la fira podran trobar gran varietat de comerços; de roba i complements, òptiques, joieria, sabates, quadres, estudis de fotografia, escoles de dansa, i fins i tot xarcuteria. Els articles que poden trobar estaran a un preu molt competitiu, ja que comptaran amb un gran descompte. A més, els assistents podran gaudir d’un got de xocolata i podran participar en el sorteig de dos caps de setmana per a 2 persones. Els comerços participants enguany són:

Jesús Marti ropa y complementos, Joyeria Gimeno, Optica Navarro, Capote VIP ropa y zapatos, Calzados Llorens, Moda Pedro Ubeda, Comercial Gimenez, Classic moda, Free & glasses opticos, Caribú moda infantil, Optica Concha Cuevas, Dana espai alternatiu, Estudio fotografico Marti, Masias, Escaire enmarcació, Xarcuteria Pilar Bosch.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas