El Tierno adjudica 35 tauletes per a l’alumnat que no té dispositius

photo

La mesura garantirà que l’alumnat es puga seguir formant “online”

35 famílies de l’IES Tierno Galván rebran, de forma immediata i als seus domicilis, una tablet amb connexió a internet amb càrrec a la Conselleria d’Educació. Aquest mesura tracta de pal·liar la situació de l’alumnat que no disposa d’equips informàtics i permet facilitar que es puga seguir l’educació a distància. 

L’Equip Directiu de El Tierno ha adjudicat les tauletes atenent a la capacitat de renda i la situació socioeconòmica de les famílies per a què l’alumnat de Secundària, Batxillerat i Formació Professional sense equips puga tindre assegurada la formació i “no es quede enrere”.

Els equips es lliuraran en qualitat de préstec durant el període que dure la crisi del coronavirus i en aquest temps,la Generalitat assumirà totes les despeses associades al trànsit de dades que es genere per l’ús dels terminals. D’aquesta manera, la Conselleria d’Educació ha fet un pas endavant per a “beneficiar als sectors més desfavorits i amb menor accessibilitats a les TIC”

Els equips s’enviaran a casa de cada alumne directament i quan finalitze aquest període, l’alumnat tornarà el material a l’institut per a que l’alumnat puga fer-lo servir al centre.

D’aquesta manera es reforça la docència digital que es realitza a través del Pla MULAN (Model Unificat Lectiu d’Activitats No Presencials), una plataforma que integra diferents portals per als diferents cursos i etapes educatives.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas