S’obri al trànsit el nou vial d’accés a San Isidro de Benagéber

wbenagéberEl carril facilita l’entrada de l’autobús urbà i de vehicles d’emergència

L’última setmana de desembre es va obrir al trànsit el nou vial d’accés al nucli de població de San Isidro de Benagéber. Unes obres que s’emmarquen en el Pla de Nuclis de la Diputació de València, i que han tingut per objectiu millorar l’accessibilitat al barri mitjançant la creació d’una nova entrada, amb sentit únic, des de la carretera fins a la pròpia Avinguda.

Per a açò s’ha creat un carril més ampli que l’actual i que discorre paral·lel a la carretera, dependent de la Diputació Provincial CV 315, d’aquesta manera es facilita l’accés de l’autobús urbà així com vehicles d’emergència.


Fins al moment, tot el trànsit rodat que accedia al poblat es veia obligat a circular per l’entramat estret dels vials de San Isidro,  cosa que segons va qualificar recentment l’alcalde Medina impedia que els autobusos del servei urbà pogueren circular, “donada la poca maniobrabilitat que permet l’entorn

Amb l’obertura al trànsit del nou vial, els autobusos, vehicles d’emergència i d’extinció d’incendis, a més d’altres vehicles pesats, accedeixen directament a tot el nucli urbà de San Isidro.

Aquesta intervenció, sumada a les obres en la rotonda nord que va realitzar la Diputació Provincial per a accedir tant al polígon industrial com als barris del Pilar i Les Torres, permet una òptima connexió amb el barri tant per la zona nord com per la sud.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas