Moncada presenta les Falleres Majors del 2014

wfalleras2014ALARCÓN, V

El passat 5 d’octubre, la ciutat de Moncada va celebrar la tradicional presentació de les noves Falleres Majors per al 2014. El centre Cultural Blasco Ibáñez es va vestir de gala per a l’ocasió, i Beatriz Pérez i Sandra Gómez van ser presentades com les representats d’aquest nou exercici.

 

L’alcalde, Juan José Medina i membres de la corporació municipal van rebre en el saló de plens de l’ajuntament a les Corts d’Honor i Falleres Majors, on es va atorgar una placa commemorativa i la insígnia de la Junta Local i l’ajuntament.

Tot seguit es van traslladar al centre cultural on es va acomiadar a les Falleres i Corts d’Honor de l’exercici anterior i es va anomenar a les del 2014. Les Corts d’Honor estaran representades per les xiquetes Mireia Navarro, Paula Linares, Iris Marco i Maria Colmenar i les senyoretes Isabel Cano, Eva Honorio, Sandra Marín i Rosana González. El moment més emotiu, però, va ser la imposició de bandes de Beatriz i Sandra.

Posteriorment, la cantant Inés Coronado i la ballarina Paula Oliva van dedicar una actuació per a donar pas a continuació a les primeres paraules de les Falleres Majors.

L’acte va finalitzar amb la recepció de les Juntes Locals convidades, associacions i Falleres Majors i presidents de les comissions falleres de Moncada que van entonar l’himne regional.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas