Moncada clausura la 6na edició de la Fira Comercial i Gastronòmica

wfiracomerçMoncada ha clausurat la 6na edició de la Fira Comercial i Gastronòmica amb un resultat “molt positiu y satisfactori” segons ha expressat l’alcalde Juan José Medina després de fer una valoració amb el president de l’ Associació de Comerciants, Sergio Alós. Des de l’entitat destaquen la gran afluència de visitants durant el cap de setmana, que es va veure intensificada la vesprada del dissabte i durant tot el diumenge.(Veure vídeo)

Per cortesia de la ACM, s’han repartit més de 7.000 sucs en aquesta cita comercial. La Fira és una escaparata oberta al públic on els comerços participants exhibixen la qualitat i professionalitat que els caracteritza. Encara així, els establiments han destacat l’ increment de vendes respecte a altres edicions i afirmen haver superat les expectatives inicials.

“Després de l’ èxit de la fira, la regidoria de comerç té la vista posada en la campanya de Nadal, on la ACM compta amb l’ajuda del consistori per a efectuar nombroses accions que potencien el comerç local” afegix Medina, qui també aposta per seguir consolidant aquest event i celebrar el pròxim any la 7na edició de la Fira.

Cal destacar que en aquesta edició ha participat el sector del calçat, fotografia, decoració, joieria, òptica, papereria, telefonia, automoció, indumentària valenciana i també el sector educatiu, entre altres.

10 sortejos de xecs de regal per valor de 100€ s’ han efectuat durant aquestos tres dies, un atractiu més sumat a degustacions gastronòmiques, actuacions musicals, exhibicions esportives, tallers musicals, de maquillatge, globoflèxia i jocs infantils. Va destacar l’actuació del grup local “Nada que Decir”, que va actuar la nit del dissabte i també la participació de La Unió Musical de Moncada y Centre Artístic Musical.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas