Moncada celebra la X edició de marató de lectura continuada

wmaratolecturaLa lectura de fragments de l’obra Jaume I el Rei Templer, va ser una iniciativa encabida dins del marc de la celebració de la festivitat del 9 d’octubre, que fomenta el valencià.

El 16 d’octubre al conservatori de música “Ciutat de Moncada” es va celebrar la desena edició de la Marató de Lectura continuada que la regidoria d’Educació i Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Moncada organitza anualment.

 

Al llarg de la jornada van participar els alumnes dels centres públics José María Oltra, Blasco Ibáñez i el Instituto de Educació Secundària Enrique Tierno Galván, així com els dels centres concertats Sant Jaume Apòstol i San José, als quals es va afegir per primera vegada la comunitat educativa del col·legi d’educació especial Los Silos.

També col·laboraren en la lectura diferents associacions municipals com l’Associació de Comerciants de Moncada, la Coral-Rondalla El Cant ens Dóna Vida, l’EPA, Associacions de Jubilats i Pensionistes, Asociación Andaluza Rociera, Penya Taurina San Miguel, representants del Misteri de la Passió, associacions de dones, bandes de música, i també l’associació de pares i mares del col·legi Sant Jaume.

L’autor del llibre, Juan Ramón Barat, participà en la jornada amb la recitació de poemes i contes i, a més, l’alumne Ángel Barat, fill de l’autor, interpretà al piano una obra per amenitzar la lectura.

Compartir
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Noticias relacionadas